dilluns, 7 d’octubre del 2013

Ironman pare i fill


Fa quatre anys, cursant l’últim curs de la ESO (Escola Secundària Obligatòria) un dels meus professors va mostrar-me el vídeo que penjaré a continuació i la veritat va emocionar-me molt.

En aquest vídeo podem veure a un pare realitzant un Ironman amb el seu fill amb paràlisis cerebral.

Per a que us feu una idea de la duresa d’aquesta prova, us explicaré en que consisteix.

Un Ironman  és la prova més exigent del triatló. Consta de 3,86 km de natació, 180 km de ciclisme i 42,2 km de carrera a peu. Aquestes carreres normalment es realitzen  amb 12 hores de mitja i el màxim temps que es deixa per acabar-les són de 17 hores. El rècord que trobem actualment és de 7:41:33 aconseguit per Andreas Raelert.

És tant dura la prova que només per classificar-te ja es considera un gran mèrit. Però el pare d’aquest nen no només va fer això sinó que va complir el somni del seu fill amb paràlisis, el qual era fer aquesta prova amb ell.

En la meva opinió, crec que no hi ha res que tingui més força que l’amor d’uns pares envers a un fill, el qual, els porta a fer qualsevol cosa per aconseguir realitzar el somni dels seus nens, que molts cops no seria possible sense ells.  

Espero que us emocioni tant com a mi!

PD: us deixo aquí els links que contenen més informació dels ironmans per a qui l’interessi i la pàgina oficial, que la trobareu en anglès.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada